Denemarken (1st Division)


voetbalteams.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Denemarken (1st Division)
Betbrain
301 moved permanently
http://www.betbrain.nl/football/denmark/1st-division

Bjbet
Bjbet
http://www.bjbet.com/football-picks-for-league-Denmark%20SAS%20Ligaen.html

Eurorivals
Denmark - 1st division - results, fixtures, statistics & videos. denmark - 1st division - results, fixtures, statistics & videos
http://eurorivals.net/countries/denmark/1st-division

Soccerway
301 moved permanently
http://www.soccerway.com/national/denmark/1st-division

Vitisport
Denemarken voetbal. denemarken voetbal, statistieken, resultaten. denemarken voetbal - tabelle und vorhersage, tabel, wedstrijden ,resultaten.
http://www.vitisport.nl/index.php?clanek=analyzy&liga=danskodruha&lang=nl&sekce=fotbal&tab=1&zap=1

Voetbalprimeur
Viborg ff | voetbalprimeur
http://www.voetbalprimeur.nl/clubs/viborg-ff

Voetbalzone
Voetbalzone - stand in 1st division, denemarken
http://www.voetbalzone.nl/competitie.asp?uid=39

Gerelateerd
 • 'De Vriendschap' van Thé Lau is eigenlijk een voetballiedje
  Cookiewall
 • Racisme ontkennen, hoe doe je dat?
  Volgens het Commissie voor de rechten van de mens wordt racisme in Nederland ontkend. Terwijl het volop aanwezig is. Kun je racisme echt ontkennen en hoe pak je dat dan aan? Hanneke Felten en ... - Racisme ontkennen, hoe doe je dat? - Opinie, Sociale Vraagstukken
 • Horeca gaat uitzoeken wie de kampioen is van Breda
  BREDA - Of het EK vrouwenvoetbal naar Breda komt is nog even afwachten. Gelukkig komt het Horeca Voetbal Toernooi wel naar Nassaustad. 20 oktober zullen diverse cafés, restaurants en één Shizatent voor eens en voor altijd beslissen wie het beste voetballen kan. Het toernooi zal plaatsvinden op de velden van Advendo. De Horecabedrijven die zich al hebben aangemeld zijn: Hart van Breda, Dickens & Jones, De Lamme Goedzak, Walkabout, Parc Breda, De 3 vrienden, De Vulling, Pizzeria 076, Floria, Daily Chicken, Denovo, Zenza, Irodion Los Hermanos en Mise en Place. De winnaar van het toernooi zal 24 november meedoen aan het nationale Horeca Voetbal Toernooi. De kampioenen van dat toernooi krijgen, naast eeuwige roem, een volledige verzorgde reis naar Barcelona aangeboden. De trip is inclusief vlucht, hotel en bezoek aan wedstrijd van FC Barcelona tegen Atletico Madrid. Tijdens het toernooi moet elk team minimaal één dame opstellen. Volgens organisator Jacques Scholten heeft dit drie reden...
 • Gewonden bij ongeluk met feestvierende voetbalteams
  In Waardenburg is aan het begin van de avond een ongeval gebeurd met een aanhangwagen met daarop een feestvierend voetbalelftal. Daarbij zijn 14 gewonden gevallen.
 • Inhoud 200ste Airplay Sport op Airplay Radio
  Airplay Radio is het publieke radiostation voor de regio IJsselland met als kernpunt de gemeente Olst-Wijhe. Met als motto 'Altijd bij jou in de buurt', voor de doelgroep 20 tot 40 jaar, de meer jong volwassenen.
 • De witte olifanten van het WK
  Witte olifanten werden de leegstaande stadions na het WK in Zuid-Afrika genoemd. Nu het reizende circus van voetbalsupporters Brazilië verlaat, dreigt ook daar voor menig stadion een eenzaam bestaan.
 • Company Heroes 2: Ardennes Assault ? Bevrijheid
  Company Heroes 2: Ardennes Assault ? Bevrijheid preview | PC games nieuws
 • Tunesië en Congo naar kwartfinales Afrika Cup
  De voetbalteams van Tunesië en de Democratische Republiek Congo hebben de kwartfinales bereikt van het toernooi om de Africa Cup in Equatoriaal Guinea. Hun onderlinge duel eindigde vanavond in 1-1. Dat was voor beide genoeg om door te gaan doordat Kaapverdië en Zambia niet tot scoren kwamen.
 • Interview Obbe Vermeij ? De Nederlander achter GTA
  Interview Obbe Vermeij ? De Nederlander achter GTA | PC games nieuws
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal