Denemarken (1st Division)


voetbalteams.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Denemarken (1st Division)
Betbrain
301 moved permanently
http://www.betbrain.nl/football/denmark/1st-division

Bjbet
Bjbet
http://www.bjbet.com/football-picks-for-league-Denmark%20SAS%20Ligaen.html

Eurorivals
Denmark - 1st division - results, fixtures, statistics & videos. denmark - 1st division - results, fixtures, statistics & videos
http://eurorivals.net/countries/denmark/1st-division

Soccerway
301 moved permanently
http://www.soccerway.com/national/denmark/1st-division

Vitisport
Denemarken voetbal. denemarken voetbal, statistieken, resultaten. denemarken voetbal - tabelle und vorhersage, tabel, wedstrijden ,resultaten.
http://www.vitisport.nl/index.php?clanek=analyzy&liga=danskodruha&lang=nl&sekce=fotbal&tab=1&zap=1

Voetbalprimeur
Viborg ff | voetbalprimeur
http://www.voetbalprimeur.nl/clubs/viborg-ff

Voetbalzone
Voetbalzone - stand in 1st division, denemarken
http://www.voetbalzone.nl/competitie.asp?uid=39

Gerelateerd
 • 24 uur voetballen voor KWF.
  KWF Hilversum zoekt voetbalteams die in het weekeinde van 5 en 6 september mee willen doen aan het evenement: 24 uur voetballen voor het KWF!
 • Finaledag toernooi in De Scheg
  DEVENTER - Deventer voetbalteams uit diverse leeftijdscategorieën spelen vanavond vanaf 18.00 uur hun finalewedstrijden bij het Jaarwisselingtoernooi in sporthal De Scheg.
 • G-teams genieten van 'Avondje NAC'
  G-teams van voetbalclubs uit Breda en omgeving genoten zaterdagavond van een avondje NAC-AZ.
 • Zuid-Afrikaanse jongeren en waarde sport centraal in 'We A..
  'One step towards a revolution'. En: 'We are ready.' Hier de infomercial van een campagne van het Sport for Development-programma van Right To Play Nederla
 • KNVB en Diakonessenhuis bundelen krachten voor sporterslie..
  Het Sportmedisch Centrum van de KNVB (SMC) en het Liesbreukcentrum Nederland van het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist, Doorn gaan samenwerken om een sportersliesbr
 • Zwerfafval kan geld opbrengen
 • DVO-toernooi bij De Zweef
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Zenit in stijl op teamfoto
  De meeste teamfoto's van voetbalteams lijken veel op elkaar. Twee of drie rijen van spelers, keurig naast elkaar opgesteld. Bij Zenit Sint-Petersburg, kampioen van Rusland, doen ze het anders. In klassiek Russische stijl zit trainer André Villas-Boas tussen zijn spelers de teamtactiek te bestuderen.
 • Etixx gaat vrouwenploeg sponsoren
  Etixx zal vanaf komend seizoen een vrouwenploeg gaan sponsoren. Christel Herremans, algemeen manager van de de damesformatie Topsport Vlaanderen-Pro Duo, maakte dat bekend in het Belgische Tourprogramma Vive le Vélo. Het team gaat Topsport Vlaanderen-Etixx heten vanaf 2016.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal