Denemarken (1st Division)


voetbalteams.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Nieuw concept in Heino: Vital Indoor Soccer
  HEINO - Fitness- en sportcentrum Vital Centre lanceert een nieuw concept in Heino: Vital Indoor Soccer.
 • Zilveren editie sportverkiezing
  Vrijdagavond wordt bekend welke Zoeterwoudse sporters er met de jaarprijzen van door gaan. In Zalen De Meester maakt de jury de uitslag bekend. Het is
 • Naast Beckham mogelijk ook Ali bij openingsceremonie
  LONDEN - Hij is nog steeds teleurgesteld dat Stuart Pearce hem niet selecteerde voor het Britse voetbalteam tijdens de Spelen. Maar David Beckham zal vrijdagavond wel een rol spelen tijdens de 36 miljoen euro kostende openingsceremonie.
 • Programma
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Suriname strijdt om plaats op WK Nederland 2012
  Drie voetbalteams, bestaande uit Nederlanders van Surinaamse afkomst, strijden vanavond om een plekje op het WK Nederland 2012
 • Politie speurt in putten na zwembadmoord
  De politie heeft dinsdagochtend in Marum een zoektocht gehouden naar mogelijk bewijsmateriaal naar aanleiding van de zwembadmoord in het Groningse dorp. Daarbij werd vorige week dinsdag de 40-jarige inwoner Jan Hendrik Elzinga werd doodgeschoten. Dat meldde de politie dinsdag.
 • Geniet live van Hurts, Placebo en dEUS op Sziget
  Warmlopend op het naderende Lowlands in een grijs Nederland is het fijn om online even af te dwalen naar Boedapest waar deze week 370.000 bezoekers op zoek zijn naar de hoogtepunten van Sziget. Dankzij de overzichtelijke YouTube-pagina?
Denemarken (1st Division)
Betbrain
301 moved permanently
http://www.betbrain.nl/football/denmark/1st-division

Bjbet
Bjbet
http://www.bjbet.com/football-picks-for-league-Denmark%20SAS%20Ligaen.html

Eurorivals
Denmark - 1st division - results, fixtures, statistics & videos. denmark - 1st division - results, fixtures, statistics & videos
http://eurorivals.net/countries/denmark/1st-division

Soccerway
301 moved permanently
http://www.soccerway.com/national/denmark/1st-division

Vitisport
Denemarken voetbal. denemarken voetbal, statistieken, resultaten. denemarken voetbal - tabelle und vorhersage, tabel, wedstrijden ,resultaten.
http://www.vitisport.nl/index.php?clanek=analyzy&liga=danskodruha&lang=nl&sekce=fotbal&tab=1&zap=1

Voetbalprimeur
Viborg ff | voetbalprimeur
http://www.voetbalprimeur.nl/clubs/viborg-ff

Voetbalzone
Voetbalzone - stand in 1st division, denemarken
http://www.voetbalzone.nl/competitie.asp?uid=39

7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal