Denemarken (1st Division)


voetbalteams.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Denemarken (1st Division)
Betbrain
301 moved permanently
http://www.betbrain.nl/football/denmark/1st-division

Bjbet
Bjbet
http://www.bjbet.com/football-picks-for-league-Denmark%20SAS%20Ligaen.html

Eurorivals
Denmark - 1st division - results, fixtures, statistics & videos. denmark - 1st division - results, fixtures, statistics & videos
http://eurorivals.net/countries/denmark/1st-division

Soccerway
301 moved permanently
http://www.soccerway.com/national/denmark/1st-division

Vitisport
Denemarken voetbal. denemarken voetbal, statistieken, resultaten. denemarken voetbal - tabelle und vorhersage, tabel, wedstrijden ,resultaten.
http://www.vitisport.nl/index.php?clanek=analyzy&liga=danskodruha&lang=nl&sekce=fotbal&tab=1&zap=1

Voetbalprimeur
Viborg ff | voetbalprimeur
http://www.voetbalprimeur.nl/clubs/viborg-ff

Voetbalzone
Voetbalzone - stand in 1st division, denemarken
http://www.voetbalzone.nl/competitie.asp?uid=39

Gerelateerd
 • Zondag 8 februari in Airplay Sport
  Airplay Radio is het publieke radiostation voor de regio IJsselland met als kernpunt de gemeente Olst-Wijhe. Met als motto 'Altijd bij jou in de buurt', voor de doelgroep 20 tot 40 jaar, de meer jong volwassenen.
 • Voetbalvereniging AZ 2000 -Elderveld zoekt nieuwe leden
  Voetbalvereniging AZ 2000 zoekt voor de komende jaren weer nieuwe jeugd en senioren leden. We bieden de ruimte om met een eigen team of bij een ander team lekker mee te doen.
 • Geen Brits elftal tijdens Spelen van 2016
  Tijdens de Olympische Spelen van 2016 in de Rio de Janeiro zullen er geen verenigde Britse elftallen deelnemen aan de voetbaltoernooien.
 • De witte olifanten van het WK
  Witte olifanten werden de leegstaande stadions na het WK in Zuid-Afrika genoemd. Nu het reizende circus van voetbalsupporters BraziliŽ verlaat, dreigt ook daar voor menig stadion een eenzaam bestaan.
 • Smog in Peking zit Braziliaanse voetballers dwars
  De Zuid-Amerikaanse topper tussen BraziliŽ en ArgentiniŽ wordt flink gehinderd door de hevige ..., lees meer op Kanaal Sportwereld
 • ANALYSE: Fee zen tebei!
  ?Ein-de-lijk!? en ?Oef!?. Het zijn de twee woorden die we gisterenavond het vaakst uit een glimlachende, Truiense mond hoorden.
 • Supporters ArgentiniŽ zijn al wereldkampioen
  'Ooh Argentina, Argentina, la la la la la la.' Inwoners van Rio de Janeiro, Porto Alegre, Belo Horizonte, ..., lees meer op Kanaal Sportwereld
 • Initiatief in Breda voor online regelen oefenwedstrijden
  BREDA - Voor de kleinere voetbalteams blijkt het vaak lastig voor om een oefenwedstrijd te regelen. Dat vond voetballer Ron Bassa ook. Hij richtte daarom de website oefenduels.nl op. De website wil op een gemakkelijke manier een oefenduel regelen in de regio Breda. Ron Bassa kwam op dit idee door een aantal mislukte pogingen om een oefenwedstrijd te regelen. ?Je komt snel bij dezelfde clubs en tegenstanders uit als je een vriendschappelijke wedstrijd wil organiseren. We gingen op zoek naar een online platform om tegenstanders te zoeken en kwamen erachter dat er nog geen gemakkelijke oplossing beschikbaar was.? Met nog een aantal is hij aan de slag gegaan om een site te maken. Na de regionale lancering in Gorinchem, is de site nu ook beschikbaar in Breda. ?De afgelopen weken hebben we 1.500 verenigingen in onze database gezet, zodat gebruikers direct aan de slag kunnen met de site?, vertelt Bassa. ?We hebben in de regio alle secretarissen gemaild. Op die manier kwam het ook on...
 • Inhoud Airplay Sport 22 maart
  Airplay Radio is het publieke radiostation voor de regio IJsselland met als kernpunt de gemeente Olst-Wijhe. Met als motto 'Altijd bij jou in de buurt', voor de doelgroep 20 tot 40 jaar, de meer jong volwassenen.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal