Denemarken (1st Division)


voetbalteams.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Denemarken (1st Division)
Betbrain
301 moved permanently
http://www.betbrain.nl/football/denmark/1st-division

Bjbet
Bjbet
http://www.bjbet.com/football-picks-for-league-Denmark%20SAS%20Ligaen.html

Eurorivals
Denmark - 1st division - results, fixtures, statistics & videos. denmark - 1st division - results, fixtures, statistics & videos
http://eurorivals.net/countries/denmark/1st-division

Soccerway
301 moved permanently
http://www.soccerway.com/national/denmark/1st-division

Vitisport
Denemarken voetbal. denemarken voetbal, statistieken, resultaten. denemarken voetbal - tabelle und vorhersage, tabel, wedstrijden ,resultaten.
http://www.vitisport.nl/index.php?clanek=analyzy&liga=danskodruha&lang=nl&sekce=fotbal&tab=1&zap=1

Voetbalprimeur
Viborg ff | voetbalprimeur
http://www.voetbalprimeur.nl/clubs/viborg-ff

Voetbalzone
Voetbalzone - stand in 1st division, denemarken
http://www.voetbalzone.nl/competitie.asp?uid=39

Gerelateerd
 • Massale steun Cavendish bij start wegwedstrijd
  LONDEN - Voor volgepakte tribunes bij een druk St. James Park is de grote thuisfavoriet Mark Cavendish zaterdag begonnen aan de wegwedstrijd voor mannen.
 • Ajax met Fonds Gehandicaptensport tegen Heracles Almelo
  In de thuiswedstrijd aanstaande zondag tegen Heracles Almelo speelt Ajax voor één keer niet met de vertrouwde naam van hoofdsponsor AEGON op het shirt. De plek op het shirt wordt tijdens deze ter beschikking gesteld aan Fonds Gehandicaptensport. AEGON vraagt samen met Ajax en de Ajax Foundation aand ..
 • CERN-experimenten observeren deeltje dat in overeenstemmin..
  "Dit is een mijlpaal voor ons begrip van de natuur," zei CERN directeur-generaal Rolf He
 • Grote ego's frustreren ketenprestaties
  Tijdens het EK leverde het Nederlands elftal een wanprestatie. Ondanks een aantal buitengewoon getalenteerde spelers leek het spel nergens op. De eerste analyses wijzen op onenigheid in de groep veroorzaakt door een aantal spelers met een 'te groot ego'. Wat kunnen supply chains leren van (niet functionerend) voetbalteams?!
 • Volgende stap is kandidaatstelling
  Met de bekendmaking van de kandidatenlijst van de PVV zijn alle kandidaten van de partijen voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september bekend. Over ruim drie weken, op dinsdag 31 juli, is de kandidaatstelling.
 • Zilveren editie sportverkiezing
  Vrijdagavond wordt bekend welke Zoeterwoudse sporters er met de jaarprijzen van door gaan. In Zalen De Meester maakt de jury de uitslag bekend. Het is
 • Internationale voetbalteams overspoelen Breda
  BREDA ? Het traditionele internationale voetbaltoernooi van JEKA staat voor de deur en dat betekent dat zo?n 54 teams uit zeven verschillende landen Breda in het paasweekend aandoen. Bijna 800 jeugdvoetballers treffen elkaar op 7 en 8 april en strijden om de JEKA Breda Cup. Zondag zijn de finales.
 • EA Sports speelt Fifa in het echt na
  EA Sports-werknemer Marius Hjerpseth heeft twee voetbalteams samengesteld waarmee hij Fifa in het echt naspeelt. Fifa in het echt, dat is toch gewoon voe
 • Voetballen op 'sportbeach' aan Waagnatie
  ANTWERPEN - Met een beachsoccer-tornooi is de tweede editie van het sportstrand aan de Waagnatie dit weekend stevig ingezet. Voetbalteams van telkens 5 spelers namen op het zand tegen elkaar op. Op het Sportsbeach Antwerpen kan je deze zomer nog terecht voor beachtennis, -volley en andere strandsporten. Of gewoon om te kijken met een drankje in de hand.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal